Home » , » Siapakah PEMIMPIN KANAN BN Terlibat Skandal SEX???

Siapakah PEMIMPIN KANAN BN Terlibat Skandal SEX???


Pergolokan politik dibumi Terengganu banyak menimbulkan cerita-cerita lama yang mana telah diungkit kembali bagi memanaskan suasana politk di negeri pantai timur itu.

Mungkin gelora itu  belum sampai kekemuncaknya  dengan pelbagai versi cerita yang didengari dari orang-orang politik yang berkepentingan untuk menjatuh sesiap sahaja yang dihadapi mereka dan bukan perkara baru dalam politik.

Sebagai contohnya, pergolakan politik Umno di Terengganu juga menjadi medan peperangan sesama meraka dan begitu juga PAS yang terpalit dengan skandal-skandal politik mereka.

Mendedahkan apa sahaja berkenaan lawan mereka seperti PAN yang dijelmakan selepas muktamar tahun lepas juga menjadi sasaran.

Masing-masing mempunyai rahsia mereka yang dipegang oleh musuh-musuh politik dan sebagainya, kini tidak terlepas geloran laut china selatan yang membadai negeri Terengganu.

Print screen yang telah dimuat naik oleh pemilik akuan fake Zaza Zizi Zuzu yang menyebut ada orang "ADA PEMIMPIN KANAN BARISAN NASIONAL DARI TERENGGANU MENGGUNAKAN KEDUDUKAN DAN MEMINTA HABUAN LAYANAN SEX BAGI MELULUSKAN PEMOHONAN KAWASAN-KAWASAN BALAK.

Katanya lagi, ADA BUKTI BERGAMBAR VIDEO DAN PENGAKUAN BERSUMPAH SERTA SAMPLE AIR MANI  dalam simpanan seseorang.

Maka, perkara ini semakin rumit untuk dimajukan kerana ia melibatkan MARUAH Pemimpin Kanan BN yang sebelum ini belum didedahkan dan mungkin akan didedahkan bagi membongkar SIAPA PELAKU BERKENAAN.

Penulis TIDAK dapat menjangkakan SIAPA orang itu dan kita masih menunggu pendedahan yang seterusnya agar seluruh rakyat tahu muslihat yang sebenarnya bagi menutup aib dan maruah mereka.

Oleh itu kita tunggu sahaja pendedahan demi pendedahan yang akan berlaku JIKA masing-masing merasakan diri mereka lebih baik dari orang lain. Apa yang pasti rakyat menyaksikan perkara itu dan akan menghukumnya suatu hari nanti dengan kerakusan politik hari ini.

http://detikrakyatkini.blogspot.my/2016/08/siapakah-pemimpin-kanan-bn-terlibat.html0 comments:

Post a Comment

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. detikrakyat - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger